Derfor anbefaler Woo kvadratiske billeder

Hvorfor 800x800px
Verden ville være mere kedelig, hvis alle billeder var kvadratiske. Så hvorfor anbefaler Woo, at billeder på shoppen formatet 800 x 800 px?

Jeg tror, at svaret er meget enkelt: Woo har et grid, der antager, at billederne er kvadratiske. Så når du bruger grid-baserede visninger (“views”) så passer et kvadratisk billede bare bedre.

Man kommer umiddelbart til at tænke på ældgamle reklamer for Ritter Sport chokolade. Men, hvad nu hvis du ønsker et design, hvor billederne enten har portræt- eller landskabs-format?

Alternative formater
Du kan sådan set godt lægge produktbilleder ind, der har andre formater. Men når fx shoppen viser et grid med produkter, da er disse billeder kvadratiske. Når du viser en enkelt vare, så respekterer Woo dit valg.

Woo cropper tilfældigt
Det er endnu ikke muligt at styre, hvor billedets skal være. Så de croppes tilfældigt. Billedet bliver ikke forvrænget; men det betyder, at du ikke kan styre produktvisningen 100%.

Rediger den rigtige skabelon
I Twenty twenty-four – og sikkert også de foregående blokbaserede temaer – kan du redigere WooCommerce skabeloner, der styrer, hvordan dine varer vises.

I disse skabeloner kan du sætte billedernes proportioner til fuld størrelse. Det virker – så længe du ikke bruger grid.

Vi kan håbe, at muligheden for selv at bestemme billeders formater forbedres i kommende versioner af Woo.


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *